Kära återkommande och nya kunder: SE www.GOYOGA.SE för nytt BANKGIRO, PLUSGIRO och SWISH nummer.

Ordinarie schema löper på som vanligt i två veckor till (t.o.m. torsdagen den 18 maj)…. Exakt flyttdatum från Rådhusgatan 6 till Societetshuset Källör, Källörsgatan 1, Östhammar är ännu ej spikat. Preliminärt den 15/5.

Nytt schema för resten av året 2017 publiseras inom kort.

UPPKOMMANDE EVENT:
19 MAJ – 3 JUN – 14-DAGARS GRUPP DETOX Vårstäda kroppen, 4 dagar totalt i yogastudion och resterande tid hemifrån, support i sluten Facebook grupp. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Vi samlas den 19 maj och får all information om hur detoxet går till. Vi sätter igång på lördagen den 20 maj. Boka i MINDBODY.

INBJUDAN TILL ”VAD ÄR YOGA” ETT GRATIS YOGA & JUICE EVENT (5 tillfällen) Detta event riktar sig till dig som är genuint redo att göra en förändring, och investera tid i din hälsa. Kom och lär om hur  yogan är en livsstill och är lika självklart som att borsta tänderna varje dag. Hur kommer det sig? Det och hela konceptet får du se, höra och uppleva. Varmt välkommen! Boka i MINDBODY.
ONS 24/5 KL 10-12 & KL 18-20
FRE 26/5 KL 12-14 & KL 16-18
SÖN 28/5 KL 12-14 Mors Dag

YOGA I ÖREGRUND, TALLPARKSPAVILJONGEN 5 ST LÖRDAGAR I JULI MÅNAD KL 10-11.30. Boka i MINDBODY.

SOMMARYOGA I STUDION, SUP-INTRO, SUP-YOGA, SUP-UTHYRNING… SNART BOKNINGSBART WWW.GOYOGA.SE. TUSEN TACK ALLA FANTASTISKA KUNDER FÖR ERT ENORMA TÅLAMOD! SNART FLYTTAR VI OCH DET ÄR NI SOM GJORT ALLT DETTA MÖJLIGT!
NAMASTE, ANNA