3 reaktion på “Workshop Yin Yoga – fördjupning SÖN 29 OKT 2016 KL 12-15

 1. Hej
  Finns det plats på yogan på söndag ?
  Det är bara jag själv som vill komma .

 2. Hej,
  Jag är ledsen men jag såg ej detta förrän just nu när jag uppdaterade min hemsida. So sorry!
  Den glada nyheten är att jag har två till yinyoga workshops du kan välja mellan. Lördag 29 oktober och söndag 20 november 2016, båda klockan 12-16!
  Skicka gärna en mejladress!
  Namaste,
  Anna

 3. Hej, åhhh nu ser jag det är ju du Susanne Falk. Du var ju där redan!! Jag är oklar med om jag får en alerat om mina kommentarer på hemsidan? Jag bör kanske stänga ner kommentarfältet. För många ställen att keep up with. Tur i otur att det var du. Hoppas att du mår bra och att din värk försvinner. Du är självklart välkommen att deltaga igen om du vill. Kram ha det så bra lämge!!
  Namaste,
  Anna

Kommentera