Yoga HT 2016 Östhammar & Öregrund

Yoga schema HT 2016 Östhammar (Uppdaterat 29/9)
MÅN Yin/restorative (lugn yoga) 18.30-20.00
TIS 16.30-18.00 studio reserverad (v. 34-43)
TORS Hatha I-II (klassisk grund yoga) 18.30-20.00
FRE 13.00-14.30 studio reserverad (v. 36-46)

Stängt alla röda dagar – Höstlov vecka 44 – Med reservation för förändringar

• Reservera yogastudion Östhammar för privata grupper/företag om (minimum 10 personer och max 14 personer), event, möhippa eller svensexa, födelsedagspresent, yoga upplevelse med nära och kära, var kreativ!
• Yoga Anna Göransson planerar yoga för stela män i alla åldrar, anmälan tas emot
• MÅNATLIGA WORKSHOPS för yoga lärare och utövare som önskar fördjupa sig.
• Du kan yoga hela hösten med det nya 30-dagars kortet för endast 600:-. Gäller från dagen av start i 30 dagar framåt. Drop-in 200:-, 5-kort och 10-kort med 90 dgr giltighetstid.
• SUP yoga klasserna och SUP INTRO Brädpaddling succeen fortsätter fram t.o.m. mitten september (v. 37) Nu SUPar du för 200:-/90 minuter resten av säsongen (efter INTRO 295:-/90 min)

Varmt välkomna!
PS Många har redan läst och hört om att jag arbetar aktivt med att samla ihop alla yogalärare och yoga under ett och samma tak i godkända/lokaler med tillstånd att driva och utöva yoga i. Vi är redan flera yoga lärare, varierande yoga stilar, lärare som tycker idén är fantastisk. Fortsätt att höra av er alla yoga lärare som undervisar eller önskar komma igång i Östhammar och Öregrund. Cirka kostnad att hyra en fullt utrustad yoga studio med tillstånd/godkänd är 225:- plus moms per klass. Jag följer Uppsalas prissättning. Separat pris för workshops. Det låga fördelaktiga priset ger läraren en chans att ”försörja sig” och ger utövaren en ”helhetsupplevelse”. Som professionellt utbildad yoga lärare är det min främsta uppgift att sprida yogan. Östhammars Kommunen, Bygg & Miljö kommer att bli hårdare nu med uppföljning av yoga verksamheter och godkända ventilationssystem. De kan när som helst kliva in och inspektera. Har du då ej ansökt om ett s.k. bygglov för din yoga verksamhet och uppfyllt deras krav får du stoppa all verksamhet med omedelbar verkan. Det är otroligt oroligt får både yoga studio ägaren/yoga läraren och utövarna som redan betalt för yoga undervisning i förhand. Processen kan ta väldigt många veckor beroende på hur många andra ansökningar som ligger före. Jag delar med mig av detta av egna erfarenheter. Det är även dyrt för enskilda yogalärare att skapa och driva egna studios speciellt på små orter där antalet utövare är mycket mindre än i storstäderna. Jag erbjuder nu min fullt utrustade yogalokal i Östhammar att under denna termin schemalägga era undervisningar i. Det finns gott om dagar med tider så att det passar alla. Status vad gäller Öregrund yogastudio kommer jag att skriva om i Facebook gruppen Yoga i Öregrund skapad av Helena Svedin. Ni som redan är med på listan av intresserade yogalärare i Öregrund kan ju även undervisa yoga i Östhammars yoga studio om ni önskar.
En första kontakt med yoga för seniorer i Öregrund och Öregrunds vårdcentral som till hösten skall börja med medicinsk yoga är påbörjad. Jag har även kontaktat Vuxenskolan Studieförbundet i Östhammar som är en del av Uppsala Län om att erbjuda sina yoga klasser i Yoga Anna Göranssons Östhammar yogastudio (Rådhusgatan 6, bredvid Malins SecondHand).
Det är min ambition och önskan att alla yoga lärare träffas någon gång eller två under året och att vi kan hålla workshops för varandra med våra elever som också önskar lära och fördjupa sig mer. Jag är medlem i Yoga Alliance, en världsomfattande yoga branschorganisation som sätter alla riktlinjer.
Namaste,
Anna Göransson

Kommentera