SUP Yoga …. FRI ”känna” på LÖR 4, 11 och 18 JUNI 13:00-15:00!

Hej,

Redan Yogi eller helt nybörjare både på yoga på land och SUP (yoga i vattnet), spelar ingen roll! Alla är välkomna ner till Sjötorget, rakt nedanför skateboard rampen, mitt emellan sjöbodarna – ”Privat brygga med picknick bord”. Vi samlas 13:00 allihopa och får en liten demonstration. Tips om hur man tar sig ombord på SUP brädan, paddelteknik, stå, sitta och ligga. Möjligheten att prova yogaasanas (yogapositioner). Alla får cirka 10 minuter vardera att känna Anna Gudinge Hamn Mors Dag 2016sig för. Beroende på hur många ni är kanske vi har turen att få prova laget runt en gång till. Ta gärna med dina vänner. Varmt välkomna!

Namaste,
AnnaG

PS Nedan är bilder på min mammas allra första SUP Yoga klass… Mamma fyllde 69 år den 27 maj!
Mamma Gudinge Hamn Mors Dag 2016

Kommentera