Sveriges ledande varumärke på SUP… WWW.KONAONE.COM… första brädan har anlänt!

Det blir definitivt yoga hela sommaren både i Östhammar och i Öregrund. Nytt fr.o.m. i vår och sommar är SUP (Stand-Up Paddleboard) från www.KonaOne.com Det blir SUP-nybörjarpaddling, yogaklasser och uthyrning av brädor. IMG_1791

Schemat som gäller tills vidare t.o.m. vecka 23 (observera måndag 6 juni är en röd dag = stängt). 

MÅNDAG 18:30-20:00    YIN LUGN & ÅTERHÄMTANDE 

ONSDAG 17:00-18:30     HATHA 1-2 (tidigare HATHA 1)

FREDAG 10:00-11:30      HATHA 1-2 (tidigare Senior)

LÖRDAG 10:00-11:30      HATHA 2

IMG_1796

 

SUP (Stand-Up Paddleboard) är för alla, lätt att lära sig och roligt att utöva!
Brädorna är mycket stabila och man ramlar inte i vattnet, efter 5-10 minuters träning kan alla paddla utan problem. Det finns olika typer av brädor som passar olika användare och vilka vatten man har tänkt att paddla i. Brädan Yoga Anna Göransson använder är Sveriges ledande varumärke på SUP.  Brädan är speciellt tillverkad och framtagen för den som vill utöva yoga, fitness eller bara paddla längs kustlinjen och upptäcka naturen från vattnet.

IMG_1797

SUP-Yoga i sommar 90 minuter för pris 295 SEK inkl. moms. Det blir grupper om 5 deltagare plus 1 instruktör. Nya kunder endast förskottsbetalning till Yoga Anna Göransson via bankgiro #417-3159 eller swish till företagsnummer #123 652 70 55. Bräda 2016-års modell, paddel och koppel ingår. Medtag ev. egen flytväst och våtdräkt. Det allra flesta är på brädan utan flytväst eftersom din fotled är ihopkopplad med brädan. Skulle du ramla i stannar brädan kvar hos dig och du använder den som flytväst.

Vi träffas i yogastudion för gemensam promenad ner till vattnet. Bäst att spänna fast solglasögon! Kom ihåg att ta med giltigt id-kort, körkort eller pass, som pant vid uthyrning av bräda (gäller ej stammkunder). Dina värdesaker, picknick korg osv låses in i studion i tryggt förvar under tiden du är ute i vattnet. Du har ett eget ansvar och förväntas lämna tillbaka brädan i samma skick som du får den i. Vill du köpa egen bräda – säg till så ordnar vi det www.KonaOne.com – Prata med Joachim och hälsa från mig!

Förkunskaper: Du bör kunna simma 200 meter.!

Varmt välkomna!
Namaste,
AnnaG

Kommentera