Sommaryoga…. nytt schema under bearbetning…

Många som undrar…. det blir definitivt yoga hela sommaren både i Östhammar och i Öregrund. Nytt fr.o.m. i vår och sommar är SUP (Stand-Up Paddleboard). Det blir SUP-nybörjarpaddling, yogaklasser och uthyrning av brädor.

Schemat som gäller tills vidare t.o.m. vecka 23 (observera måndag 6 juni är en röd dag = stängt)

MÅN 18:30-20:00    YIN/LUGN & ÅTERHÄMTANDE
ONS 17:00-18:30     HATHA 1-2 (tidigare HATHA 1)
FRE 10:00-11:30      HATHA 1-2 (tidigare senior)
LÖR 10:00-11:30      HATHA 2 (Ev. fr.o.m. 21/5 om vädret tillåter första SUP Yoga Intro!)

SUP (Stand-Up Paddleboard) är för alla, lätt att lära sig och roligt att utöva!
Brädorna är mycket stabila och man ramlar inte i vattnet, efter 5-10 minuters träning kan alla paddla utan problem. Det finns olika typer av brädor som passar olika användare och vilka vatten man har tänkt att paddla i. Brädan Yoga Anna Göransson använder är Sveriges ledande varumärke på SUP, en allround bräda, anpassad för stabilitet och sjön paddling. Brädan är speciellt tillvekad för den som vill utöva yoga, fitness eller bara paddla längs kustlinjen och upptäcka naturen från vattnet.

Pris 295:- inkl. moms eller 2 klipp på ordinarie giltiga 10-kort. Nya kunder endast förskottsbetalning till Yoga Anna Göransson via bankgiro #417-3159 eller swish till företagsnummer #123 652 70 55. Bräda 2016-års modell, paddel och koppel ingår. Medtag egen flytväst tills vidare och ev. våtdräkt. Vi träffas i yogastudion för gemensam promenad ner till vattnet. Bäst att spänna fast solglasögonen!
Förkunskaper: Du bör kunna simma 200 meter.

Varmt välkomna!
Namaste,
AnnaG

 

 

Kommentera