4-Dagar Yoga Retreat med AnnaG 30 JUN – 3 JUL 2016

Fyra dagar yoga retreat med fokus på Dig, andningens anatomi, balans mellan yin och yang, stillhet, hjärtöppnande och energigivande!

yoga smile 2

YOGA RETREAT MED ANNAG
Låt någon annan ta över rodret och tillåt dig själv att få bara vara. Bli guidad in i återhämtande och avslappnande, yin yoga asanas. Härliga klassiska hatha yoga pass där kroppen får röra på sig och bli skönt utmattad. Yin och yang, passiva och aktiva rörelser går hand i hand och behöver varandra. Du kommer att få uppleva total avslappning i både kropp och sinne. Yin yoga slappnar av på djupet, fascian och musklerna, hatha yogan stärker kroppen, aktiverar yang, Upplev guidad yoga nidra för djup meditation och mantra chanting för fokus.

• Starta dagen med klassisk hatha yoga
• Avsluta dagen med lugn och återhämtande yin yoga
• Workshop #1 Praktisk fördjupning i läran om andningens anatomi, ta del av bilder och utöva pranayama och asanas (fre)
• Workshop #2 Roliga terapeutiska övningar, grupp arbete, dans/mimic, supporting hands, tips med tid för utbyten (lör)
• Meditation i rörelse shaking och frigörande dans (tors, fre, lör, sö)
• Nidra yoga djup guidad meditation (tors)
• Det blir massor av bra underbar musik med välkända artister, lugna, glada, följsamma och högre tempo takter
• Gåva SUP-Yoga (Stand-up Paddleboard)

RETREAT – att vara i fred
Retreat betyder en plats att få vara i fred på, en plats att tillåta sig ett tillbakadragande från omvärlden. En plats där vi kan få vara med oss själva, och gå inåt. image

Detta unika yoga retreat har endast plats till 10 personer vilket ger mycket tid och utrymme för varje individ med massor av hands-on adjustments. Det är en fördel om du har provat yoga tidigare och är bekant med yogans åtta grenar, grundfilosofin, men inte ett måste.

VÄLKOMMEN!
Till dig som önskar ta en pause från vardagen för att ge dig själv en boost inför våren och sommaren 2016. Du vill må ännu bättre! Du älskar yoga och att dansa och röra på dig. Du älskar att slappna av. Du vill uppleva en yoga retreat där du går in i tystnad från torsdag till söndag, vara med dig själv och dina tankar, tid för att reflektera. Skriva journaling är valfritt, en kraftfull och enkel form av meditation. Ta med ett collegie block och bra pennor. Förankra nya ideer, kunskaper och få en djupare självkännedom.

image

Du ser fram emot att sitta ner och äta frukost, lunch och middag i Johanssons Gårdshotells cafe. Dagligen levereras dessa lyxiga ekologiska ayurvediska måltider, smoothies och shoots. Catering Jenny på www.skargardscatering.se.

Johanssons Gårdshotell, Fasad20 kopia

 

 

Lyx till dig, tillbringa alla tre nätter på Johanssons Gårdshotell i Roslagen. Hotellet är ursprungligen från 1800-talet. Alla rum har privat toalett med dusch. Hotellet ligger cirka 100 meter från yogastudion. Boka med Cattis www.johanssonsgardshotell.se

 

GLÄDJE ÄR MITT BIDRAG TILL VÄRLDEN
Min främsta uppgift som yogalärare är att sprida yoga. Det räcker med en enda yoga klass för att så frön. De allra flesta fortsätter att yoga efter sin första kontakt. image Det är just det som är det fantastiska med yoga en urgammal metod som är en del av ayurveda, världens äldsta healing system. Yoga, ett väl utarbetat system som måste upplevas för att förstås i fullo. Min dedikering till min yoga praktik och mig själv får mig att må bra. Yoga makes you happy! Man blir glad av yoga! Entusiasmen och energin flödar och väller över till allt och alla. Jag brinner verkligen för att dela med mig till världen om yoga. If you are happy – I am happy!

BAKOM NAMNET (AnnaG)
1664Varifrån kommer smeknamnet AnnaG från är det säkert många som undrar? AnnaG uttalat på engelska låter som ordet (energy) det är alltså en lek med ord. Min terapeutiska yoga mentor Neo Moreton, ursprungligen från London, har en mer amerikansk dialekt säger alltid högt när jag kliver in på Urban OM yoga studio, www.UrbanOm.se.AnnaG is in the house! = Energin är här!

GÅVA
Du får tillfälle att pröva på SUP-yoga (stand-up paddleboard) på¨denna vackra uppblåsbara bräda, speciellt framtagen för yoga. Vi får lära oss att och paddla, utöva yoga och meditera. Tidigt på morgonen eller vid solnedgång då vattnet är spegelblankt.  ”Rogivande och en helt fantastisk nära naturupplevelse” – Anna Göransson

Du bokar in din SUP-yoga session under vår första sammankomst på torsdagen. Det påverkar inte det schemalagda yoga retreatet då tider för SUP-yoga är planerade em/kväll alternativt mellan yoga klasser och workshops.

OM STUDION
Yoga retreatet hålls i det vackra nordliga Roslagen, vid innerfjärden av Östersjön, där måsarnas skratt hörs in i studion. 

Mitt i småstads lullet i Östhammar ligger Yoga Anna Göranssons yoga studio. När du kliver in i studion känner du direkt lugnet komma över dig. Studion ligger i en fin snart 100 årig fastighet på en av Östhammars mest centrala gator.

Stora fönster med sol från morgon till kväll och ett högt tak ger en känsla av rymd och öppenhet. Det finns ett litet pentry med tillgång till kylskåp och två spisplattor. download Det finns även en liten imagetoalett med handfat nära exit utgången på baksidan.
Studion är full av grönska och tanken bakom är den naturliga fotosyntesen, energin som utväxlas, plantorna och människornas syreutbyte. En yoga oas mitt i staden.

Jag önskar Dig varmt välkommen och ser fram emot att yoga med Dig!

Namaste,

AnnaG (Energy)