Workshop – Lär Dig Andas – Endast 4 platser kvar!!!

Hej!

Vad kul, det är snart fullbokat! En del återkommande kunder! Det betyder att vi vill ha mer….. denna djupa medvetenhet och kunskap ligger och gror i kroppen och när man väl satt igång processen går det ej att backa. Billiontals celler i kroppen vill ha mer. Pranan, den osynliga luften, syret runt omkring oss är vår livskraft. Det är den som driver hela vår mekanism. Jag vågar skriva att de flesta av oss använder endast cirka 25 – 30% av vår fulla lungkapacitet.

Nu på LÖRDAG 2 APRIL är det dags igen för årets andra workshop:
Andningens Anatomi – Lär Dig Andas!
Kostnad 450 SEK eller 3 klipp på giltiga 5- och 10-kort.

Boka i MindBodyOnline bokningssystem här på hemsidan eller ladda ner den fria appen MindBody Connect i Er telefon.
Om Ni föredrar enklast ring eller smsa Anna på 070-994 58 49.

Betalningsalternativ:
FöretagsSwish 123 652 70 55
Bankgiro 417-3159
Fakturering eller kontanter går också bra.

Efter denna workshop kommer Du definitivt att komma djupare i Din yoga praktik. Styrkan finns där inne och med hjälp av bilder och andningsövningar kommer Du att avancera och lära känna Dig själv fysiskt och psykiskt på ett helt annat plan. Dessa kunskaper är ovärderliga och kan tillämpas i precis varje aspekt av livet!

Det blir en kort liten pause någonstans i mitten av workshopen. Efteråt bjuder jag på te, färsk frukt och nötter, ett litet energi tilltugg innan Ni går vidare ut i den vida världen igen.

Varmt välkomna nu på LÖRDAG 2 APRIL KL. 10:00 – 13:00!

Namaste,

AnnaG